Welke auto accu heb ik nodig? We laten u zien hoe u erachter komt welke accu voor de auto u nodig heeft, maar ook welke acculader het beste is.
De gemiddelde levensduur van een auto accu bedraagt vijf jaar. We geven u een aantal tips om de levensduur van de accu te verlengen.
Een auto is voorzien van een 12V accu. Deze accu levert de benodigde energie aan de startmotor en de elektronica. Er zijn een aantal manieren om te ontdekken of de 12V accu helemaal vol is.
De accu vervangen van de auto? Dit doet u heel eenvoudig zelf. Voordeel van zelf de accu auto vervangen is dat dit veel op de kosten bespaart. In deze blogpost leest u meer over zelf de auto accu vervangen en hoe u dit doet.
De auto starten met startkabels kan alleen wanneer er een hulpauto aanwezig is. Het is belangrijk om de auto te starten met startkabels zonder kortsluiting te veroorzaken.
De accu vervangen van de auto, dit is af en toe nodig. Lees alles over de auto accu vervangen en wanneer dit nodig is.
Helaas kan de accu van de auto leeg raken. Dit gebeurt wanneer u alleen maar korte ritjes maakt of wanneer de auto lang stil staat. Ook in de winterperiode raak de accu sneller leeg. Starten middels startkabels is de beste methode.
Een AGM accu, een begrip dat steeds vaker voorbijkomt. Dit soort accu’s wordt veel in voertuigen gebruikt. Ontdek meer over AGM accu’s.
Een accu voor de boot is onmisbaar. Dit dient namelijk als startaccu maar voorziet ook de elektronische onderdelen.
Accu leeg van de auto? Dit heeft verschillende oorzaken. De accu opladen is één ding, voorkomen dat het opnieuw gebeurt is net zo belangrijk.