Verzending en betaling

Door de stijgende drukte in de online sector, ontstaan er veel vertragingen in de sorteercentrums van de pakketvervoerders, het lukt ze daarom ook niet altijd om alle pakketten binnen 24 uur te leveren, onze excuses voor het eventuele ongemak. 


iDEAL

ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Credit Card MasterCard, VISA en Maestro

creditcards

Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug. De wereldwijd bekende creditcard-bedrijven inspireren vertrouwen bij klanten en consumenten, en doorgaans bieden ze uitgebreide kopersbescherming en -verzekering, wat resulteert in meer conversie voor winkeliers.


Paypal

paypal

PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het is beschikbaar als betaalmethode in 202 landen en wordt ook in Nederland steeds meer gebruikt. Jaarlijks worden in Nederland ruim 4 miljoen online aankopen betaald via PayPal. PayPal laat klanten hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen, of saldo op hun account zetten. Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is. Betalingen zijn ook te voldoen via telefoon of tablet, waardoor klanten overal makkelijk kunnen betalen. PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Daarnaast biedt PayPal voor zowel consument als verkoper beschermingen aan. Als de consument een verkeerd of slecht product geleverd krijgt, kan hij of zij het aankoopbedrag terugvragen. Als verkoper ben je onder andere beschermd tegen onterecht teruggevraagde betalingen.


Apple Pay

apple pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

 

SEPA-Overboeking

sepa overboeking

Wanneer klanten willen betalen via een SEPA-overboeking ontvangen ze de betaalgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens maken ze het bedrag over vanuit hun online bankomgeving, wanneer het ze het beste uitkomt. In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, bieden wij de mogelijkheid een QR-code te genereren waarmee de betaling voldaan kan worden via een app. Dit verlaagt de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen klaarstaan in de app. Mocht de klant geen gebruikmaken van een QR-code en per ongeluk een fout maken bij het invullen van de betaalgegevens, dan storten wij de transactie automatisch terug naar de klant. Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen. Door middel van directe terugkoppeling zorgen wij ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de status van betalingen, waardoor je bestellingen sneller kan verwerken. Hierdoor hoef je ook zelf niet meer te controleren of betalingen al binnen zijn.


Klarna Achteraf Betalen

klarna_payment

In het bestelproces selecteert de klant 'Klarna: Achteraf betalen' als betaalmethode. De klant vult zijn gegevens in en voltooit de bestelling. Bij de eerste bestelling maakt een klant een Klarna-account aan, waar de klant naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Voor elke terugkerende bestelling vult de klant alleen e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.Na voltooiing van de bestelling krijgt de klant een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in het Klarna-account van de klant. De klant betaalt op de manier van zijn voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.

SOFORT banking

SOFORT banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.


KBC

KBC-betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving.


Belfius

Belfius betaalknop

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

Bancontact

Bancontact

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maken consumenten geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. Hierdoor zijn betalingen gegarandeerd en kunnen ze door de consument niet teruggedraaid worden. Wij ontvangen direct een bevestiging van de status van de betaling, waardoor bestellingen ook direct verwerkt kunnen worden.

Verzendingsinformatie

Leveringen aan Nederland

Levering van pakketten

zendingen tot 30,00kg totaalgewicht 6,90 € 
Zendingen van meer dan 30,00 kg per 30,00 kg of deel daarvan 6,90 €
Palletverzending

Pallet tot 200kg totaalgewicht 62,00 €
Pallet tot 400kg totaalgewicht 84,00 €
Pallet tot 1000kg totaalgewicht

150,00 €

Pallet tot 1500kg totaalgewicht

246,00 €

Pallet vanaf 1500kg totaalgewicht

350,00 €

*Voor leveringen naar België geldt een extra toeslag van €2,50.


Als de verzending via een expediteur plaatsvindt, neemt de expediteur contact met u op op het moment van aflevering.

Als u 's morgens bestelt kunnen we de goederen dezelfde dag nog verzenden afhankelijk van de capaciteitsbenutting.
Dankzij ons volledig geautomatiseerde magazijn ontvangt u direct na verzending een trackinglink via e-mail.

Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, als u besteld op een werkdag zal dit de volgende werkdag worden geleverd. (Indien aangegeven bij product).

Voorbeeld:
Als u vrijdag na 15:00 uur, zaterdag of zondag besteld zullen wij dit maandag versturen en kunt u deze dinsdag verwachten.

Als bij het product wordt aangegeven 3 a 7 werkdagen levertijd betekend dit dat wij dit niet voorradig hebben in ons magazijn in Nederland, dit zal verstuurd worden vanuit ons magazijn in Duitsland.

Afhankelijk van de aanbieder van de verzendservice kan de tracking ook pas na 12 uur worden geactiveerd.
We vragen om uw begrip.

Heeft u vragen over betaling of levering?
Neem gerust contact op met ons serviceteam! 

Laatst bekeken